• Home
  • Economii
  • BCR Banca pentru Locuinte a depasit valoarea de 1 miliard depozite bancare
BCR Banca pentru Locuinte a depasit valoarea de 1 miliard depozite bancare
22 August 2012
Liderul pietei de economisire - creditare pentru domeniul locativ, a atras, pana la jumatatea acestui an, depozite bancare in valoare de peste 1 miliard lei.

BCR Banca pentru Locuinte a atras aceasta suma in depozite bancare, de la peste 270.000 de clienti, in crestere cu peste 50.000 de clienti in ultimul an.

Produsele de economisire-creditare sunt exclusiv in lei, cu dobanzi mici şi fixe oferite pentru toată perioada contractului. Printre avantajele sistemului de economisire creditare sunt prima garantata de stat acordata in perioada de economisire, depunerile clientilor sunt garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Conditiile economice dificile din ultimii ani au determinat consumatorii să fie mai chibzuiti, sa analizeze bine produsele inainte de a opta pentru ele, sa prefere economisirea in locul consumului imediat. BCR Banca pentru Locuinte a fost alaturi de clientii sai in aceasta reorientare din comportamentul general al consumatorilor romani, inregistrand astfel cresteri substantiale ale portofoliului de clienti, ale sumelor contractate si depozitelor atrase. Faţa de jumatatea anului 2011, s-a inregistrat o crestere substantiala a depozitelor atrase de BCR Banca pentru Locuinte valoarea acestora practic dublandu-se, depasind astazi 1 miliard de lei, a precizat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii