• Home
  • Economii
  • BCR a lansat noi pachete pentru contul curent
BCR a lansat noi pachete pentru contul curent
14 Noiembrie 2012
Cea mai mare banca din Romania ofera clientilor sai 3 variante de pachete de cont curent, primele astfel de produse de pe piata bancara locala cu astfel de caracteristici.

BCR ofera clientilor sai 3 variante de pachete de cont curent si anume: ClasiCont BCR - cel mai accesibil pachet care ofera acces la contul curent deschis la BCR, ExtraCont BCR - pentru persoanele active, care fac plati de facturi, transferuri si depozite bancare, inclusiv prin internet si telefon si TotalCont BCR - care este un pachet de tip "all inclusive", dedicat clientilor pasionti de plata cu cardul si de utilizarea internet bankingului, oferind un numar nelimitat de tranzactii intra si interbancare cu comision zero.

Noile pachete de cont curent ofera acces gratuit la contul curent prin: cardul de debit ce poate fi emis pe loc, noul serviciu de Tranzactii Mobile care functioneaza de pe orice telefon mobil si prin metode multiple de accesare a serviciului de Internet Banking al BCR.

O alta noutate pentru clientii BCR este serviciul BCR Alert prin care clientii sunt notificati atunci cand in contul lor intra si ies bani, si inainte de efectuarea unui tranzactii de direct debit, astfel incat clientii sa se asigure ca dispun de banii necesari pentru efectuarea platii.

Pentru toti clientii care depasesc pragul de 1.500 de lei pe luna la platile realizate cu cardul de debit la comercianti si/sau pe internet si care accepta primirea de notificari prin Mailbox-ul disponibil prin platforma Click 24Banking BCR, primesc o dobanda de 4% pe an la disponibilul din contul curent.

"Am construit aceasta oferta ca solutie la nevoile diferite ale clientilor iar noul pachet ClasiCont vine sa raspunda unei nevoi de baza in timp de TotalCont este un pachet de tip "all inclusive" ce acopera cele mai exigente asteptari. Asadar, consideram oferta BCR cea mai completa de pe piata ce raspunde tuturor nevoilor si aduce in acelasi timp inovatie si simplitate", a adaugat Martin Skopek, vicepresedinte executiv retail al BCR.

Preturile acestor pachete de cont curent incep de la 4,5 lei/luna pentru ClasiCont BCR, 8,5 lei/luna pentru ExtraCont BCR si 12,5 lei/luna pentru TotalCont BCR.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii