• Home
  • Economii
  • BCR a lansat descoperitul de cont pentru pensionari
BCR a lansat descoperitul de cont pentru pensionari
26 Iulie 2012
Pensionarii care isi vireaza pensia prin intermediul BCR pot sa primeasca un descoperit de cont in valoare de pana la 3 pensii lunare nete

Descoperitul de cont pentru pensionari se acorda pe o perioada de 24 luni, in valoare de 3 pensii nete, varsta clientilor la data acordarii nu trebuie sa depaseasca 66 de ani, 65 de ani impliniti.

Pentru a beneficia de acest produs, pensionarii trebuie sa isi deschida un cont curent la BCR, in care sa fie virata pensia. Documentele necesare sunt: actul de identitate, decizia de pensionare definitiva si talonul de pensie.

Prin intermediul BCR peste o jumatate de milion de pensionari isi incaseaza pensia, in 2001 banca a inregistrat o crestere de 50% a numarului de clienti pensionari.

In 2012 BCR a atras peste 30% din pensionarii care au ales sa isi incaseze pensia intr-un cont cu card, conform datelor bancii.

Primele banci care au lansat produse prin care pensionarii au putut sa isi incaseze pensia prin banca au fost CEC Bank, o banca detinuta de statul roman si Bancpost.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii