• Home
  • Economii
  • BCR a introdus in oferta depozite la termen pe 2 ani de zile in euro
BCR a introdus in oferta depozite la termen pe 2 ani de zile in euro
2 Noiembrie 2011
Banca ofera clientilor dobanzi de 8% la depozitele la termen de 2 ani, respectiv 4% pe an, dupa ce in urma cu o luna lansase depozitul in lei pe 2 ani

Dobanda este fixa pe intreaga perioada de constituire a depozitului, iar la scadenta nu se percepe comision de retragere numerar. Clientii care isi constitue depozite bancare pe 2 ani prin intermediul aplicatiilor de internet banking si phone banking Alo/Click 24 Banking, beneficiaza de un bonus de 0.25%/an la dobanda standard, rata dobanzii ajunge astfel la 8.5% dupa cei 2 ani.

Pentru luna noiembrie BCR a lansat o promotie adresata clientilor care isi vireaza salariul sau semneaza o conventie de virare a salariului, prin care primesc un plus de 0.5% la dobanda, indiferent de scadenta depozitului sau de moneda in care este constituit.

Dobanda maxima platita de banca ajunge la 4.1% in cazul economiilor in euro, daca virati salariul prin banca si dispuneti de 50.000 euro. Economiile in lei sunt renumerate de banca cu dobanzi la depozite, cuprinse intre 5% si 6.75%, in functie de suma economisita, perioada depozitului, modalitatea de constituire si de conditia virarii salariului prin banca. Cei care opteaza sa economiseasca pe o perioada de 2 ani de zile primesc o dobanda anuala de 7% sau 7.25% daca folositi canalele alternative de tranzactionare ale bancii.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara dobanzi depozite bancare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii