• Home
  • Economii
  • BCR a adunat peste 250.000 pensionari care isi incaseaza pensia pe card
BCR a adunat peste 250.000 pensionari care isi incaseaza pensia pe card
25 Martie 2013
Cea mai mare banca locala a depasit pragul de un sfert de milion de clienti care isi incaseaza pensia lunar prin intermediul unui cont curent deschis la BCR.

Banca doreste sa atraga in continuare clientii care au calitatea de pensionari, mai ales ca acestia au si importante economii, care pot fi astfel canalizate in depozite bancare la BCR.

Astfel, toti pensionarii care depun o cerere de virare a pensiei la BCR pana la 17 Mai 2013 vor fi inscrisi automat la o tragere la sorti pentru una din cele 50 de asigurari private de sanatate SeniorMed, oferite ca premiu de BCR Asigurari de Viata VIG.

Banca ofera pensionarilor pachetul de cont curent Comod BCR, creat special pentru a raspunde nevoilor acestora.

"Pachetul COMOD BCR ofer pensionarilor costuri reduse cu pana la 75% fata de oferta curenta a bancii. Interesul manifestat de clienti confirma inca o data ca oferta pe care o avem pentru ei este una completa, care sa raspunda cat mai bine cerintelor si nevoilor lor. De la lansarea lui am avut, in mai putin de doi ani, o dublare a numarului de clienti ce incaseaza pensia in cont la BCR. Totodata, noile pachete de cont curent au trezit interesul acestui segment de clienti pentru facilitaţile pe care le ofera", a declarat Anda Pastean, sef departament, Departamentul Dezvoltare Afaceri Clienti Persoane Fizice, BCR.

Asigurarea privata de sanatate SeniorMed oferita ca premiu are mai multe avantaje, printre care: consultatii gratuite de medicina generala si de specialitate initiale - in numar de maxim 4 pe an, consultatii gratuite de medicina generala si de specialitate pentru control - in numar de maxim 4 pe an, analize de laborator - 1 set standard pe an, imagistica cu recomandare medic specilailist (ecografie 2D si 3D) - 1 pe an, radiografie cu recomandare medic specilalist - 1 pe an

Pensionarii care isi vireaza pensia in cont la BCR, care nu vor castiga una dintre cele 50 de asigurari gratuite pot achizitiona una in oricare din sucursalele bancii, pentru 22.5 lei pe luna.

Pachetul de cont curent Comod de la BCR ofera pensionarilor retrageri gratuite de la bancomatele BCR, plata facturi gratuite la ATM, dar si o dobanda mai mare cu 0.3% fata de oferta standard a bancii la depozitele in lei cu dobanda fixa, dar si la cele pe termen de 3, 6, si 12 luni in euro si usd.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii