• Home
  • Economii
  • Bank of Cyprus taie jumatate de procent din dobanda la depozite in lei
Bank of Cyprus taie jumatate de procent din dobanda la depozite in lei
5 Iunie 2012
Banca nu mai plateste acum dobanzi de peste 7 procente, insa continua sa ofere dobanzi ridicate, raportat la celelate oferte din piata

Dobanda oferita de Bank of Cyprus la depozite bancare in moneda nationala, este situata intre 5.4% si 6.75%, in functie de perioada depozitului si modalitatea de plata a dobanzii: la scadenta, la constituire sau lunar.

Cea mai mare dobanda este disponibila prin produsul Depozitul lunii, care nu necesita o suma minima de constituire, iar perioada este una scurta, de doar 35 zile.

Bancile au inceput sa reduca dobanzile la economiile in moneda nationala de la inceputul anului, odata cu reducerea dobanzii de politica monetara a Bancii Nationale cu 1 procent si scaderea puternica a dobanzii Robor, astfel ca in prezent nu mai regasim multe oferte de dobanzi de peste 7 procente la lei.

Economiile populatiei in euro sunt renumerate cu o dobanda cuprinsa intre 2.25% si 4.25%, in timp ce la dolari aceasta poate ajunge pana la 3.25%. Pentru toate valutele, banca nu comisioneaza retragerile de numerar efectuate la scadenta depozitului.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii