• Home
  • Economii
  • Bank Leumi a deschis o noua sucursala in Bucuresti
Bank Leumi a deschis o noua sucursala in Bucuresti
7 Mai 2013
Bank Leumi Romania a inaugurat in aprilie o noua sucursala in Bucuresti, la parterul cladirii de birouri Cotroceni Afi Park 1.

Noua sucursala Leumi Bank este situata pe Bulevardul Vasile Milea la numarul 4E, in sectorul 6 din Bucuresti. Clientii bancii care isi deschid un cont curent in sucursala Leumi Bank Militari din Cotroceni pana la 30 septembrie 2013, vor beneficia timp de 6 luni de oferte promotionale.

Astfel, IMM-urile, segment prioritar pentru Bank Leumi Romania, vor beneficia de comision de deschidere cont curent zero, administrare cont curent gratuita, abonament lunar Internet Banking zero, iar comisionul de emitere si de administrare card debit este tot zero pe perioada promotiei.

Clientii persoane fizice vor avea pentru aceeasi perioada, comisionul de deschidere cont curent zero, comisionul de administrare cont curent zero, abonamentul lunar Internet Banking zero, comisioanele de emitere si de administrare card debit zero.

In plus, cei care au nevoie de un credit de nevoi personale sau pentru achizitie locuinta, sunt scutiti de comisionul de analiza, iar clientii care doresc sa economiseasca, vor beneficia de dobanzi la depozite mai mari cu 0,25% la lei si cu 0,15% la euro si usd, pentru depozitele clasice. Aceste conditii speciale sunt valabile pentru creditele si depozitele contractate pana la finalul lui septembrie.

"Dorim sa le oferim clientilor nostri atat o experienta excelenta in cadrul sucursalei noastre, cat si solutii financiare potrivite, la costuri foarte bune. Urmarim sa atragem noi clienti in acesta locatie Leumi, alaturi de care sa dezvoltam parteneriate de lunga durata. Bank Leumi va continua pe tot parcursul anului 2013 sa investeasca in imaginea sucursalelor sale, prin relocari sau modernizari ale sucursalelor actuale.", declara Domnul Manfred Rauchwerger, Senior Vicepresedinte Executiv Bank Leumi Romania.

In prezent, Bank Leumi Romania are o retea de 23 de sucursale si agentii, situate in 19 orase din tara.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii