• Home
  • Economii
  • Bancpost are un nou depozit la termen pentru persoane fizice
Bancpost are un nou depozit la termen pentru persoane fizice
14 Noiembrie 2012
Banca ofera o dobanda dubla pentru clientii care constitue un depozit la termen Dublu Start, in perioada promotiei.

Persoanele fizice care constitue depozite la termen pana la data de 15 decembrie 2012, primesc o dobanda dubla in prima luna de contract.

Depozitul este disponibil in lei, euro, dolari si franci elvetieni, iar perioada de constituire este de 6 luni. Bancpost plateste o dobanda anuala pentru prima luna a depozitului de 11% pentru economiile in moneda nationala, 7.25% pentru euro, 5.2% pentru dolari si 4.5% pentru franci elvetieni.

Dupa prima luna, pentru urmatoarele 5 luni dobanda este de 5.5% la lei, 3.62% la euro, 2.60 la dolari si de 2.25% pentru economiile plasate in franci elvetieni.

Depozitul Dublu Start este un depozit cu dobanda fixa si plata dobanzii dupa fiecare luna. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa dispuneti de minim 5000 lei sau 1000 euro, dolari ori franci elvetieni.

"Depozitul Start Dublu a aparut in urma analizei nevoilor clientilor nostri. Acestia isi doresc protectie financiara si beneficii materiale, insa au nevoie si sa ajunga la acestea intr-un timp mai scurt. Tocmai de aceea am ales solutia dublarii dobanzii in prima luna, ca un beneficiu, pentru a ii ajuta sa se bucure de avantajele financiare ale depozitului de la Bancpost mai devreme", a declarat Monica Panzaru, Sef Serviciu Directia Depozite Retail Bancpost.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii