• Home
  • Economii
  • Bancile nu au program cu publicul luni, in a doua zi de Paste
Bancile nu au program cu publicul luni, in a doua zi de Paste
13 Aprilie 2012
In ziua de luni 16 aprilie, bancile nu au deschise agentiile pentru public, acestea se deschis incepand cu 17 aprilie

Exceptie fac unele unitati deschise in centre comerciale, care vor avea program de lucru normal. In schimb, sambata programul cu publicul este cel normal, clientii care doresc sa acceseze credite sau alte produse si servicii bancare sunt asteptati in agentiile bancare incepand de marti 17 aprilie 2012.

BCR a anuntat ca luni 16 aprilie toate unitatile bancii vor fi inchise, inclusiv cele deschise in centrele comerciale, iar vineri si sambata programul este cel normal.

Agentiile bancare ale BRD nu vor lucra in zilele de duminica 15 aprilie si luni 16 aprilie, cu exceptia celor deschise in incinta centrelor comerciale, care vor functiona conform programului normal si a unitatii deschise in incinta aeroportului Henri Coanda.

Raiffeisen Bank a declarat zilele de 15 si 16 aprilie zile nelucratoare, iar agentiile care aveau program sambata vor fi inchise. Ca si in cazul celorlalte banci, unitatile deschise in cadrul centrelor comerciale vor fi deschise conform programului de lucru obisnuit.

Pe perioada sarbatorilor de paste unitatile bancare apartinand Bancpost vor fi inchise luni 16 aprilie. In cazul sucursalelor apartinand Bancii Carpatica, ziua de luni 16 aprilie este nelucratoare, iar vineri programul bancii este pana la ora 14.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii