• Home
  • Economii
  • Bancile continua extinderea paletei de servicii oferite clientilor
Bancile continua extinderea paletei de servicii oferite clientilor
7 Februarie 2013
Millennium Bank ofera posibilitatea platii facturilor la Orange, Enel Muntenia si Enel Energie prin intermediul serviciului de Direct Debit.

Clientii Orange, Enel Muntenia si Enel Energie isi pot achita facturile prin intermediul serviciului de debit direct oferit de Millennium Bank, fara a fi nevoiti sa se deplaseze la sediul furnizorilor sau in sucursalele bancii. Banca a extins gama de furnizori de utilitati ale caror facturi pot fi achitate prin debit direct, adaugand aceste trei companii.

Astfel, clientii institutiei financiare pot folosi acum serviciul de debit direct pentru a-si achita facturile Orange, Vodafone, Romtelecom, Enel Muntenia si Enel Energie.

Serviciul de debit direct este gratuit si poate fi folosit de catre toti clientii persoane fizice si juridice care detin orice fel de cont curent la Millennium Bank. Clientul bancii trebuie sa completeze un mandat prin care autorizeaza banca sa transfere contravaloarea facturilor lunare si sa se asigure ca suma necesara este disponibila in cont la data platii.

Pentru a incuraja achitarea facturilor la utilitati prin mijloace rapide si convenabile, Millennium Bank a dezvoltat si caracteristici speciale pentru serviciul Internet Banking. Astfel, banca nu percepe comision pentru platile in valoare de pana la 200 de lei efectuate de persoanele fizice prin Internet Banking.

Odata cu scaderea vanzarii de credite de nevoi personale sau ipotecare, bancile sau reorientat catre adaugarea de servicii conexe prin care sa obtina venituri suplimentare. In acest caz, chiar daca operatiunea este gratuita, banca doreste sa atraga clienti noi care sa isi vireze veniturile prin banca si sa economiseasca timp prin intermediul acestor operatiuni bancare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii