• Home
  • Economii
  • Bancherii continua seria de reduceri a dobanzii la depozite bancare
Bancherii continua seria de reduceri a dobanzii la depozite bancare
29 Martie 2012
Raiffeisen Bank a modificat dobanzile platite la economiile in lei cu pana la un sfert de procent

Raiffeisen Bank, o banca cu capital majoritar austriac, aflata in topul bancilor dupa valoarea activelor, a anuntat a doua runda de reduceri pentru depozitele in moneda nationala, de la inceputul acestui an.

Banca plateste dobanzi bancare pentru economiile in lei care pleaca de la 5% si ajung la 6.25%, in functie de suma disponibila si perioada de constituire. Dobanda maxima de 6.25%, este disponibila acelor clienti care dispun de peste 55.000 lei si constitue depozitul pe 1 an.

Banca ofera clientilor proprii, care isi incaseaza salariul sau pensia prin banca, un bonus fata de dobanda standard care poate ajunge si la jumatate de procent. Astfel, in acest caz, dobanzile sunt situate intre 5.3% si 6.75%.

Dobanzile oferite de banca clientilor, se inscriu in trendul bancilor importante din Romania, in conditiile in care bancile cu capital elen platesc in continuare dobanzi mai mari de 7 procente.

Clientii bancii platesc comisioane la retragerea de numerar, indiferent daca acesta operatiune are loc la scadenta sau dupa.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii