• Home
  • Economii
  • Banca Transilvania taie din dobanda la depozitele in lei
Banca Transilvania taie din dobanda la depozitele in lei
3 Aprilie 2013
Dobanda la depozitele in lei a fost redusa de banca cu pana la jumatate de procent, aceasta nu mai trece acum de 6 procente.

Banca Transilvania plateste acum dobanzi pentru economiile populatiei in lei situate intre 4.75% si 6%, in functie de produs si de scadenta depozitului. Cea mai mare dobanda este disponibila prin intermediul depozitului Clasic cu maturitate la 12 luni.

Suma minima pentru constituirea unui depozit la termen in lei este de 100 lei, iar la scadenta retragerile de numerar nu sunt comisionate daca sunt efectuate prin intermediul bancomatului.

Reducerea de dobanda intra in trendul general al pietei, bancile locale au continuat si la inceputul acestui an sa reduca dobanda la depozitele in lei sau euro. La lei, dobanzi de peste 6 procente sunt tot mai rare, la fel ca si cele de peste 4 procente la euro.

In cazul economiilor in euro, Banca Transilvania ofera dobanzi situate intre 2.5% si 4%, dobanda maxima fiind disponibila doar clientilor care au economii de peste 100.000 euro.

Suma minima pentru a constitui un depozit in euro pleaca de la 250 euro, in functie de produsul de economisire ales.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii