• Home
  • Economii
  • Banca Transilvania permite abonarea online la serviciul de Mobile Banking BT24
Banca Transilvania permite abonarea online la serviciul de Mobile Banking BT24
11 Iulie 2012
Pentru a facilita operatiunile online prin smartphone, Banca Transilvania faciliteaza abonarea la serviciul de Mobile Banking online

Optiunea de abonare la Mobile Banking BT24 este disponibila tuturor celor care detin un telefon de tip smartphone, iar activarea se realizeaza in maxim 2 zile lucratoare, de la momentul in care clientul, persoana fizica sau juridica, alege aceasta facilitate. Banca Transilvania ofera clientilor timp de 3 luni, gratuitate la serviciul de Mobile Banking.

Banca se asteapta ca numarul celor care vor utiliza serviciul Mobile Banking BT24 sa creasca cu peste 50%, de la un numar de peste 15.000 utilizatori in prezent.

Este a doua facilitate lansata de catre banca in ultimele 2 luni, aferenta serviciului de Mobile Banking BT24, dupa lansarea facilitatii de plata a facturilor de utilitati, prin intermediul telefonului.

Prin acest serviciu clientii pot sa efectueze o serie de operatiuni cum ar fi: plati in lei, transferuri in conturile proprii, plati de facturi sau schimburi valutare. In plus, clientii pot vizualiza online tranzactiile efectuate, date despre credite aflate in derulare sau limitele setate pentru carduri de credit.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii