• Home
  • Economii
  • Banca Transilvania a redus cu pana la un sfert de procent dobanda la depozite
Banca Transilvania a redus cu pana la un sfert de procent dobanda la depozite
8 Martie 2013
Dobanda oferita de banca pentru economiile clientilor in euro nu trece de 4 procente, fiind apropiata de media dobanzilor platite de bancile locale.

Reducerea de dobanda a fost operata de banca pentru unele produse de economisire in euro, si este de pana la 0.25%. Dobanzile platite de Banca Transilvania pentru depozitele in euro pleaca de la 2.5% si ajunge pana la 3.5%.

Pentru clientii care dispun de minim 100.000 euro, banca plateste o dobanda de 4% prin intermediul depozitului cu acumulare.

Suma minima pentru constituirea unui depozit la termen in euro este de 250 euro. Banca taxeaza retragerile de numerar indiferent de momentul acestei operatiuni, la scadenta, inainte sau dupa. Pentru a evita acest comision trebuie sa efectuati retragerea prin intermediul bancomatului.

Banca Transilvania a redus si dobanda platita pentru economiile aflate in contul de economii in euro, cu jumatate de procent. Clientii primesc acum o dobanda de 1.25% pentru sume mai mari de 999 euro, aceasta ajunge la 2.25% daca in contul de economii se afla mai mult de 100.000 euro.

O dobanda mai mare, de 3.5% este oferita pentru contul de economii pentru copii Kid Cont, si o suma minima de 100 euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii