• Home
  • Economii
  • Banca Romaneasca taie dobanda la depozitele in lei
Banca Romaneasca taie dobanda la depozitele in lei
13 Martie 2012
Banca a anuntat reducerea dobanzii platite clientilor pentru depozite bancare in lei cu pana la 0.5 procente

Pentru depozitele standard in lei, oferta bancii pleaca de la 3.5% pentru o saptamana si ajunge la 7 procente la 12 luni. Dobanzi la depozite in lei superioare valorii de 7%, sunt platite de banca clientilor care acceseaza depozitul Avans Net. Prin intermediul acestui depozit, dobanda este platita la constituirea acestuia, iar cea mai mare dobanda ajunge la 7.73% pentru scadenta la 270 zile, apropiata de dobanda maxima din piata, oferita de alta banca elena.

Pentru economiile clientilor in euro si dolari, oferta s-a imbogatit cu o noua scadenta pentru depozitul Avans Net, cea la 270 zile si noi dobanzi maxime, 4.94% la euro, respectiv 4.70% la dolari.

Un client are nevoie de o suma minima de 500 lei, iar in cazul ofertei in valuta, 150 euro sau dolari.

In plus, banca ofera acum clientilor posibilitatea de a constitui depozite bancare prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii. Cei care vor utiliza aceasta optiune, primesc dobanzi mai mari cu 0.5% la lei si 0.25% la euro si dolari, fata de oferta standard.

La scadenta, clientii bancii pot retrage economiile plasate in banca si dobanda acumulata, fara plata unui comision de retragere numerar.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii