• Home
  • Economii
  • Banca Romaneasca plateste dobanzi mai mici la depozite bancare
Banca Romaneasca plateste dobanzi mai mici la depozite bancare
21 Noiembrie 2012
Dobanda pentru economiile clientilor persoane fizice, a fost redusa de banca cu peste jumatate de procent pentru euro sau dolari si cu pana la 0.35% la lei.

In cazul economiilor in euro dobanda maxima oferita de banca clientilor persoane fizice este de 4.52%, pentru scadenta la 120 de zile. La depozitul Avans Net, dobanda la depozite in euro este situata acum intre 3.90% si 4.52%, in functie de scadenta si pentru o suma minima de 150 euro.

La dolari, dobanda nu mai trece de 4 procente, aceasta este de 3.8% pentru scadenta depozitului la 30 sau 270 de zile si de 4% pentru scadenta la 120 si 210 zile, in cazul aceluiasi depozit Avans Net.

Pentru cei care au economii in moneda nationala, Banca Romaneasca plateste dobanzi situate intre 6% si 6.35%, in functie de maturitatea depozitului si de tipul acestuia. Suma minima pentru a constitui un depozit la termen este de 500 lei, cu exceptia depozitului cu dobanda progresiva si a celui cu plata dobanzii lunar, unde valoarea minima este de 1500 lei.

Pentru acei clienti care doresc sa primeasca lunar dobanda in contul curent dobanda este de 6 procente pentru economii in moneda nationala.

La scadenta clientii au posibilitatea de a retrage in numerar economiile depuse plus dobanda fara alte comisioane.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii