• Home
  • Economii
  • Banca Italo Romena ridica dobanda la depozite in lei
Banca Italo Romena ridica dobanda la depozite in lei
12 Septembrie 2012
Banca a majorat dobanda platita pentru depozite la termen in lei cu pana la un procent, dar continua sa ofere dobanzi mai mici de 5 procente

Banca Italo Romena este una de talie mica in cadrul sistemului bancar local, avand deschise 22 de agentii in principalele orase din tara si in Bcuresti.

Prin cresterea dobanzii pentru depozite la termen in lei, banca aduce oferta standard de depozite mai aproape de nivelul pietei. Dobanda platita de banca este situata intre 3.75% si 4.75%, in functie de perioada de constituire a depozitului.

Suma minima este de 4000 lei, iar la scadenta banca comisioneaza retragerile de numerar din contul de depozit.

Pentru clientii care vin cu sume noi in banca, Italo Romena ofera dobanzi tentante de peste 6 procente. Astfel, in cazul depozitului Quattro constituit pe o perioada de 4 luni, dobanda este de 6 procente, in timp ce clientii care opteaza pentru o scadenta mai mare de un an, banca ofera depozitul Bine Crescut cu dobanzi de 6.75%.

In cazul economiilor in euro, oferta standard cuprinde dobanzi situate intre 1.25% si 2.25%, in timp ce pentru sumele noi rata dobanzii urca la 3.5% la 4 luni si la 4% la depozitul pe 12 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii