• Home
  • Economii
  • Banca Carpatica plateste mai putin pentru economiile clientilor
Banca Carpatica plateste mai putin pentru economiile clientilor
8 Octombrie 2012
Banca a intrat in hora reducerilor de dobanzi pentru depozite bancare la termen, si a scazut dobanda la euro cu pana la 0.25%, iar la lei cu pana la 0.5%.

Banca a scazut dobanda la depozite pentru scadentele mai scurte, dobanda nu mai sare acum de 6.25% pentru economiile in lei. La fel ca majoritatea bancilor, Banca Carpatica recompenseaza pensionarii care isi vireaza pensia prin banca cu dobanzi mai mari cu 0.15%.

Dobanda la economiile in euro au coborat sub pragul de 4 procente, o consecinta si a scaderii puternice a Euribor pana la noi minime. In functie de scadenta depozitelor, dobanda se situeaza intre 3% si 3.75%, pentru o suma minima de 100 euro.

Pentru pensionari, dobanda este mai mare cu 0.15% fata de varianta standard. Banca ofera clientilor posibilitatea de incasa lunar dobanda, pentru depozitele cu dobanda fixa si scadente la 3, 6, 9 si 12 luni.

Cei care aleg sa economiseasca in conturi de economii primesc o dobanda mai mica decat cea pentru depozite la termen. Acestea ajung la maxim 2.5% la euro, daca suma depaseste 10.000 euro, si 5% la lei pentru economii mai mari de 50.000 lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii