• Home
  • Economii
  • Alpha Bank plateste mai mult pentru depozite la termen in euro
Alpha Bank plateste mai mult pentru depozite la termen in euro
3 August 2012
In cazul depozitelor la termen in euro, dobanda a fost majorata cu 0.25%, in incercarea de a atrage economiile populatiei

Confruntata cu o situatie dificila in Grecia, si fara a mai putea fi sustinuta de catre banca mama, Alpha Bank plateste cele mai ridicate dobanzi la depozite in euro, pentru a atrage economiile populatiei in euro, dar si pentru a convinge clientii sa nu plece cu economiile la alte banci.

Majorarea a fost efectuata pentru depozitele la termen standard, a caror dobanda este situata intre 3.25% si 3.75%, in functie de scadenta acestora.

Clientii bancii dispun insa de depozite bancare cu dobanzi mult mai ridicate la euro, care ajung pana la 5.36%, in cazul depozitului Alpha Tax Protect pe 16 saptamani.

Alpha Bank este si una dintre putinele banci care plateste clientilor o dobanda mai mare de 4 procente pentru economiile in dolari. Aceasta ajunge la un maxim de 4.77% pentru depozite Alpha Tax Protect constituite pe 52 saptamani.

Si pentru economiile in lei, banca are cele mai ridicate dobanzi din piata, fiind una dintre putinele banci care mai platesc dobanzi de peste 7 procente, in conditiile in care bancile de top au coborat dobanda la lei sub pragul de 6 procente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii