• Home
  • Economii
  • Alpha Bank duce dobanda la euro sub 5 procente
Alpha Bank duce dobanda la euro sub 5 procente
4 Martie 2013
Banca era singura care mai oferea dobanzi la depozitele in euro mai mari de 5 procente, acestea coborand dupa aceasta ajustare sub acest prag.

Chiar si in urma acestei reduceri a dobanzilor la depozitele in euro, Alpha Bank ofera in continuare cea mai mare dobanda din piata pentru economiile populatiei in euro.

Dobanzile platite de banca la euro se situeaza intre 1.5% si 4.95%, in functie de produsul de economisire ales de client si perioada de constituire a depozitului. Cea mai mare dobanda este disponibila prin intermediul depozitului Alpha Progressive, un depozit la care dobanda creste in fiecare luna.

Pe langa reducerea dobanzii la depozitele in euro, Alpha Bank a ajustat in scadere si dobanda la unele depozite in moneda nationala. Dobanda la lei nu mai sare de 7 procente si este situata intre 3.75% si 6.75%, in functie de produs si maturitatea depozitului.

Suma minima pentru constituirea unui depozit in lei pleaca de la 50 lei. Dobanzi mai mari la depozitele la termen in lei, euro si dolari primesc clientii bancii care sunt studenti sau pensionari.

Clientii bancii isi pot retrage economiile depuse si dobanda acumulata in numerar, la scadenta depozitelor, fara alte costuri.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii