• Home
  • Economii
  • A aparut un nou fond cu risc scazut, Carpatica Obligatiuni
A aparut un nou fond cu risc scazut, Carpatica Obligatiuni
1 Martie 2012
Carpatica Asset Management isi completeaza gama de produse incepand cu 1 martie, cu un nou fond cu grad de risc scazut - FDI Carpatica Obligatiuni

Noul fond de investitii, este unul cu grad de risc scazut, care se adreseaza clientilor prudenti, dornici sa isi conserve capitalul.

Activele fondului vor fi orientate preponderent catre instrumente cu venit fix, depozite bancare, obligatiuni municipale si corporative sau titluri de stat. Fondul reprezinta o tranzitie de la forma clasica de economisire reprezentata de clasicele depozite bancare, catre fondurile de investitii cu risc scazut.

Subscrierile se pot efectua la orice unitate a Bancii Comerciale Carpatica, iar rascumpararile sunt onorate in urmatoarea zi lucratoare. Fondul nu percepe comisioane in cazul subscrierii sau al rascumpararii.

Clientii care investesc in fondul de investitii Carpatica Obligatiuni au la dispozitie Programul Prestabilit de Subscrieri, un program destinat celor care doresc sa investeasca lunar o suma de bani. Dupa minim un an, Societatea de Administrare Carpatica recompenseaza investitorii cu un premiu sub forma unor unitati de fond, proportional cu suma minima investita.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii