Dedeman | Program | Adresa | Catalog | Oferte

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani care, incepand cu anul 1992, au dezvoltat lantul de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare, de tip Do-it-Yourself, destinat celor ce doresc sa isi construiasca si sa-si amenajeze locuinta. La 8 ani de la deschiderea primului magazin DIY cu suprafata de peste 5000 mp firma a devenit lider national in retailul de materiale de constructii si al maenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, operand in prezent o retea de 28 de magazine.

Dedeman - sediul central

  •  Bacau,
  •  Alexei Tolstoi, Nr.8
  •  Cod Postal:
  •  e- mail: suportclienti@dedeman.ro
Cataloage
Catalog Dedeman Online
Catalog Praktiker Online
Catalog LaDoiPasi Online
Catalog Intersport Online
Oferte

Oferte si promotii Dedeman

Promotii si oferte incaltaminte

Oferte si promotii articole sportive

Oferte si promotii la camere video
Magazine Dedeman

Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului
Categorie : Shopping
Sarbatorile de iarna din acest an au condus la modificarea programului de lucru al magazinelor Dedeman din intreaga tara.
Categorie : Shopping
Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 17 mai, magazinul din Galati, primul din planul de investitii pe anul 2013.
Categorie : Shopping
Sarbatorile de Paste 2013 si ziua de 1 mai au condus la modificarea programului de lucru al magazinelor Dedeman din intreaga tara.
Categorie : Shopping
Reteaua de magazine Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si amenajari interioare, a deschis vineri un nou magazin in Slatina, al treilea din acest an
Categorie : Shopping
Retailerul roman de materiale de constructii si amenajari interioare Dedeman va deschide vineri, 27 mai, un nou magazin in orasul Ramnicu Valcea.