Leul se intareste timid in fata euro
2 Decembrie 2011
Banca Nationala a Romaniei a stabilit astazi o cotatie valutara de 4.3535 lei pentru un euro, in scadere fata de sptamana precedenta

Fata de cotatia stabilita in acceasi zi, saptamana trecuta, moneda nationala a castigat aproape 0.1 bani in fata euro, cursul valutar stabilit de BNR fiind de 4.3535 lei/euro.

Leul s-a apreciat puternic in fata dolarului cu aproape 0.5 bani, iar in cazul monedei elvetiene aprecierea a fost de 0.3 bani, pana la valoarea de 3.519 lei/franc.

Pe moneycenter.ro puteti urmari evolutia cotatiilor valutare in timp real.

Cel mai bun curs la casele de schimb pentru cumparare euro de catre clientii bancilor, era de 4.38 lei/euro, in timp ce vanzarea de euro cotatiile plecau de la 4.33 lei/euro. Pentru un franc elvetian, cel mai bun curs la vanzare de catre banci si cumparare de catre clienti era de 3.5613 lei/franc, in scadere fata de ziua precedenta.

Pe piata monetara interbancara, dobandile Robor erau in scadere usoara fata de cele afisate la inceputul saptamanii, in timp ce evolutia Euribor, consemna o crestere. Euribor la 3 luni, folosita pentru determinarea dobanzii variabile la creditele Prima Casa avea valoarea de 1.469%, in scadere fata de inceputul saptamanii, cand dobanda era de 1.477%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar