Leul se depreciaza din nou in fata euro
13 Decembrie 2011
Moneda nationala a cedat in fata euro, castigul din ultimele zile ale saptamanii trecute, atunci cand a coborat sub pragul de 4.34 lei

Summitul de la sfarsitul saptamanii trecute, care trebuia sa asigure pietele financiare, ca zona euro are o solutie viabila de iesire din criza datoriilor, nu a reusit sa convinga investitorii, care au continuat sa vanda moneda europeana si pe cele din estul europei.

In aceste conditii, leul a fost cotat la 4.3497 de catre Banca Nationala, in crestere cu aproape 0.1 bani fata de ziua de luni, in timp ce in fata dolarului a pierdut aproape 1 procent. Urmariti evolutia cotatiilor valutare in timp real pe moneycenter.ro.

Cursul valutar la casele de schimb bancare era in crestere, euro fiind oferit la vanzare catre clienti, incepand cu 4.37 lei, in timp ce la cumparare, cotatiile au variat intre 4.33 lei la CEC Bank si 4.27 lei/euro la Raiffiesen Bank.

Achitarea ratei la credite in franci elvetieni de catre clientii bancilor, a fost mai scumpa astazi, cotatiile afisate la vanzare incepeau de la 3.5548 lei pentru un franc.

Dobanda Euribor a continuat sa scada si astazi, valorile pentru 3 luni si 6 luni, utilizate la stabilirea dobanzii variabile pentru credite, erau de 1.426%, respectiv 1.673%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar