Leul s-a apreciat puternic in fata monedei euro
19 Decembrie 2011
BNR a stabilit un curs valutar de 4.3146 lei pentru un euro dupa mai multe saptamani in care a oscilat in intervalul 4.34 - 4.35

Fata de cotatia valutara stabilita vineri, cursul de astazi reprezinta o apreciere de aproape 3 bani. Aprecierea vine pe fondul intrarilor mai importante de valuta, din partea romanilor care lucreaza in strainatate, la fel cum se intampla in fiecare an, doar ca in acest an se astepta ca remiterile sa fie la un nivel mult redus, datorita crizei care afecteaza Europa.

Leul s-a apreciat atat in fata dolarului dar si a francului elvetian, aprecierea fiind mai redusa decat cea inregistrata in fata euro. Cursul valutar BNR stabilit pentru un franc elvetian a fost de 3.5396.

Bancile au coborat si ele, cursul de schimb valutar la cumparare dar si la vanzare. Clientii care au avut de achitat astazi, rate la credite in valuta, au putut cumpara euro de la 4.3335 lei, in timp cepersoanele care au vrut sa schimbe euro in lei au avut de ales intre 4.2925 si 4.24.

Cursul valutar pentru francul elvetian nu a inregistrat modificari importante la casele de schimb bancare, la vanzare erau afisate cotatii care plecau de la un minim de 3.5692 lei/franc.

Pe moneycenter.ro aveti posibilitatea de a urmari cotatiile valutare online, pentru Ron, Eur, Usd, etc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar