• Home
  • Curs valutar
  • Leul nu se opreste din depreciere dupa anuntarea noului guvern
Leul nu se opreste din depreciere dupa anuntarea noului guvern
8 Februarie 2012
Banca Nationala a anuntat pentru astazi un curs de referinta de 4.354 lei pentru un euro, in crestere cu 0.6 bani fata de ziua de marti

Dupa aproape o luna de zile, cursul leu/euro depaseste din nou pragul de 4.35 si se intreapta spre maximele ultimului an.
In schimb, intarirea francului elvetian si in special a dolarului american in fata euro, pe piata valutara internationala, a ajutat leul sa castige in fata celor 2 valute.

Leul a castigat peste un ban in fata dolarului, referinta BNR a fost stabilita la 3.2812 lei, in crestere de la 3.3088 lei in ziua anterioara. Clientii care au rate la credite in franci, se bucura de un curs valutar situat sub pragul de 3.6 lei/franc, pentru a treia zi consecutiv, valoarea de referinta BNR fiind de 3.5955 lei/franc.

La jumatatea zilei, bancile vindeau catre clienti un euro cu 4.37 lei la Banca Carpatica sau 4.425 lei/euro la BRD, iar pentru cumparare de la clienti, ofereau un curs valutar la casele de schimb situat intre 4.331 si 4.268 lei/euro, in crestere fata de ziua anterioara.

Cel mai bunc curs valutar pentru cumpararea de franci elvetieni era afisat la Banca Romaneasca, de 3.6326 lei/franc, in timp ce la unele banci acesta depasea valoarea de 3.7 lei/franc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar