Leul incheie saptamana in scadere
20 Ianuarie 2012
Cursul valutar stabilit de Banca Nationala in sedinta de vineri a consemnat o depreciere a leului in fata euro cu 1.5 bani fata de cotatia din saptamana precedenta

Cursul de referinta a crescut si fata de ziua de joi, cotatia fiind de 4.3473 lei/euro, in timp ce la francul elvetian, BNR a stabilit un curs valutar de 3.5994 lei/franc, in crestere fata de ziua precedenta dar si fata de vinerea precedenta.

Dolarul in schimb, a pierdut in fata monedei nationale, care s-a apreciat cu peste 2 bani fata de saptamana precedenta, cotatia de referinta pentru astazi fiind de 3.3663 lei/dolar.

In cursul amiezii, casele de schimb valutar bancare, afisau la vanzare catre clienti cotatii care plecau de la 4.365 lei/euro, in timp ce la cumparare, cursul de schimb era situat intre 4.321 si 4.26 lei/euro.

Cei care au dorit sa schimbe lei contra franci elvetieni, pentru a achita ratele la credite sau doar pentru economisire, au avut de ales intre un curs de 3.6342 la Banca Romaneasca sau 3.709 lei/franc la BRD.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar