Euro trece de 4.36 lei pe piata valutara
9 Noiembrie 2011
Cotatia valutara la euro stabilita de BNR a fost de 4.3534, insa la finalul zilei, pe piata valutara cursul a depasit valoarea de 4.36 lei/euro

Deprecierea euro fata de dolar, datorata cresterii dobanzii la bondurile italiene pe 10 ani, pana la un nivel de 7.25%, au avut ca efect si deprecierea leului in fata euro peste valoarea de 4.36 pe piata valutara interbancara.

Dolarul s-a intarit in fata leului cu aproape 0.2 bani, pana la 3.1855, in timp ce cotatia valutara a francului elvetian a avut de asemenea o evolutie ascendenta, cursul s-a apreciat cu peste 0.1 bani fata de valoarea stabilita marti.

Scaderea dobanzilor Robor din ultimele zile, dupa reducerea ratei de politica monetara a BNR cu 0.25%, s-a temperat, dobanzile stabilite astazi fiind similare cu cele din ziua precedenta. In schimb, dobanda Euribor a continuat evolutia descendenta, Euribor la 3 luni, folosita de cele mai multe banci in stabilirea dobanzii variabile la credite, are valoarea de 1.47% fata de 1.58% la inceputul saptamanii trecute.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Curs valutar BNR


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar