Euro a scazut astazi sub 4.37 lei la BNR
28 Februarie 2013
Moneda nationala a inregistrat o apreciere usoara in cursul zilei de astazi, referinta Bancii Nationale a coborat pana la 4.3698 lei pentru un euro.

Leul a castigat peste un ban fata de cotatia inregistrata la inceputul saptamanii, cand a fost inregistrat un curs valutar BNR de 4.3810 lei/euro. De la mijlocul lunii februarie euro nu a mai trecut peste pragul de 4.40 lei pentru un euro.

Dupa stabilirea cursului de referinta, leul a continuat sa se aprecieze pe piata valutara, euro coborand sub 4.360 lei pentru un euro. Cotatiile in timp real pot fi urmarite pe curs valutar online.

Dolarul a fost cotat astazi la 3.3345 lei, in scadere usoara de la 3.3408 lei, cotatia de referinta stabilita miercuri. Dolarul a cunoscut o apreciere puternica in ultimele 2 saptamani pe fondul aprecierii dolarului in fata euro pe piata valutara internationala, dupa ce o parte din temerile privind criza europeana au reaparut la suprafata.

Daca la inceputul anului lira sterlina cocheta cu valoarea de 6 lei, acum moneda britanica este mai aproape de 5 lei, referinta de astazi a BNR a fost de 5.0606 lei, in crestere fata de cotatia de luni cand o lira a fost cotata la 5.0026 lei.

La casele de schimb valutar euro era vandut clientilor de catre banci la cotatii cuprinse intre 4.38 lei si 4.44 lei, in timp ce pentru vanzarea unui euro catre casele de schimb bancare, cel mai bun curs de schimb era de 4.3371 lei.

Pentru romanii cu credite in franci elvetieni, un franc a putut fi cumparat astazi incepand de la 3.602 lei, cotatiile ajungand pana la 3.6853 lei/franc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar