• Home
  • Curs valutar
  • Dupa o saptamana de cresteri cursul euro a coborat astazi la BNR
Dupa o saptamana de cresteri cursul euro a coborat astazi la BNR
25 Septembrie 2012
Moneda nationala a cunoscut o apreciere usoara astazi fata de euro, referinta stabilita de Banca Nationala este astazi cu 0.32 bani mai mica fata de prima zi din saptamana

Cursul valutar BNR pentru euro a fost stabilit la 4.5144 lei, cu peste un ban mai mult decat in urma cu o saptamana, chiar si dupa aprecierea de astazi.

Dolarul a fost cotat la putin sub pragul de 3.50 lei, referinta BNR a urcat cu cativa bani la 3.4999 lei/dolar. Evolutia dolarului fata de moneda nationala este corelata de evolutia euro fata de leu si a dolarului fata de euro pe piata valutara. Cotatiile sunt disponibile online pe curs valutar in timp real.

Francul elvetian a pierdut si el cativa bani fata de moneda nationala, referinta a coborat la 3.7326 lei/franc, in timp ce lira sterlina se apropie tot mai mult de 5.70 lei, dupa ce a trecut cu usurinta peste 5.60 lei/lira, in urma cu o saptamana. Referinta BNR la lira sterlina a fost stabilita astazi la 5.6803 lei.

Pentru cei care au avut de cumparat astazi euro, casele de schimb valutar bancare ofereau cotatii cuprinse intre 4.535 lei si 4.593 lei/euro, in timp ce la vanzarea unui euro, clientii au primit un maxim de 4.495 lei pentru un euro.

La cumpararea unui dolar, cotatiile depaseau 3.50 lei, cel mai bun curs valutar la cumpararea unui dolar de la banci era de 3.5278 lei/dolar, in crestere usoara fata de ziua de ieri.

Francul elvetian, cumparat in special pentru achitarea ratelor la credite in aceasta moneda, era vandut de catre banci cu cel putin 3.763 lei/franc, si un maxim de 3.82 lei/franc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar