Cursul valutar la euro a depasit valoarea de 4.3 lei la BNR
22 Septembrie 2011
Cotatia valutara stabilita de Banca Nationala in data de joi 22 septembrie, pentru euro este de 4,3081, nivel ce reprezinta un maxim pentru acest an

Cotatia valutara a urcat de la valoarea stabilita in ziua precedenta de 4.2902 lei pentru un euro la valoarea de 4.3081, datorita problemelor cu care se confrunta zona euro si a deciziei luate de Rezerva Federala Americana in cursul noptii, de stimulare a economiei.

Aceleasi probleme au dus la aprecierea euro in fata dolarului, reflectat si in cursul stabilit de BNR in fata dolarului, leul pierzand aproape 2 procente, cotatia oficiala fiind 3.1978 lei / dolar.

In schimb, romanii care au credite in franci elvetieni beneficiaza de un curs stabil al leului in fata francului. Cotatia oficiala stabilita de banca centrala 3.5035, reflecta o intarire usoara a leului in fata monedei elvetiene.

Casele de schimb bancare afisau cotatii in crestere pentru euro si dolar, cel mai bun curs leu/euro oferit la cumparare era de 4.2764 la Banca Romaneasca, in timp ce la vanzare cotatiile plecau de la 4.325 la Banca Carpatica pana la 4.38 lei/euro la Unicredit Tiriac Bank.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Cursul valutar BNR, Curs valutar la casele de schimb bancare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar