• Home
  • Curs valutar
  • Cursul de schimb trece de 4.4 lei/euro dupa caderea guvernului
Cursul de schimb trece de 4.4 lei/euro dupa caderea guvernului
27 Aprilie 2012
Dupa anuntul privind caderea Guvernului Ungureanu, cursul de schimb valutar a trecut pragul de 4.4 lei pentru un euro pana la un maxim de 4.4010

Banca Nationala a stabilit pentru astazi un curs de referinta de 4.3747 lei/euro, in scadere usoara fata de ziua de joi, insa caderea guvernului a dus la o depreciere puternica a monedei nationale, peste valoarea de 4.4 lei/euro.

In cursul serii, cursul de schimb valutar se tranzactiona in intervalul 4.39 si 4.4 lei, dupa o posibila interventie a BNR, pentru calmarea cursului de schimb.

Pentru dolar, cursul de referinta a fost de 3.3074 lei/dolar, in timp ce francul elvetian a fost cotat de catre Banca Nationala la 3.6416 lei/franc.

Casele de schimb valutar afisau la vanzare catre clienti un curs valutar de minim 4.4050 lei/euro, iar la cumparare cursul de schimb era situat intre 4.3713 si 4.3 lei. Pentru un franc elvetian, cel mai bun curs era afisat la RIB Bank, de 3.688 lei/franc.

Cresterea inregistrata de cursul de schimb dupa anuntarea referintei de catre BNR, urmeaza sa fie resimtita la casele de schimb bancare in cursul zilei de luni, iar cei care au de achitat rate la credite in valuta vor scoate din buzunare mai multi lei pentru un euro sau franc elvetian.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar