• Home
  • Curs valutar
  • Cursul de schimb s-a stabilizat peste 4.7 lei pentru un euro
Cursul de schimb s-a stabilizat peste 4.7 lei pentru un euro
13 Aprilie 2012
In sedinta de vineri cursul de referinta BNR pentru un euro a fost stabilit la 4.3733 lei, in scadere usoara fata de sedinta precedenta

Inceputul de saptamana a consemnat o intarire a monedei nationale in fata euro, sub valoarea de 4.37 lei, in zilele de luni si marti, pentru ca apoi in sedinta de miercuri cursul BNR sa sara pana la valoarea de 4.3746 lei/euro.

Leul s-a apreciat si in fata dolarului, BNR stabilind un curs valutar de 3.3249 lei/dolar, in crestere fata de saptamana precedenta, cand era cotat la 3.3463 lei/dolar.

In schimb, francul elvetian continua sa se aprecieze pe fondul intarii inregistrate pe piata valutara in fata euro, pana la paritatea de 1.2 euro/franc, nivel considerat minim de catre Banca Centrala a Elvetiei. Pentru vineri referinta a fost de 3.6394 lei/franc, in crestere usoara fata de ziua de joi, dar in scadere fata de maximul saptamanii inregistrat in data de 11 aprilie, de 3.6409 lei/franc.

La casele de schimb valutar bancare, un euro era vandut clientilor incepand de la 4.4 lei si ajungea la BRD la 4.45 lei/euro. La cumparare de la clienti, cel mai bun curs de schimb valutar era de 4.3533 lei/euro, in crestere usoara fata de ziua precedenta.

Pentru un franc elvetian, Banca Romaneasca avea cel mai bun curs la vanzare catre clienti, de 3.6769 lei/franc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar