• Home
  • Curs valutar
  • Cursul de schimb pentru francul elvetian este din nou in crestere
Cursul de schimb pentru francul elvetian este din nou in crestere
1 Septembrie 2011
Dupa scaderea accentuata a francului din ultimele saptamani, acesta revine din nou pe crestere, peste nivelul de 3.7 lei la BNR

Daca la inceputul anului cursul de schimb pentru francul elvetian la BNR era de 3.4 lei, in ultimele saptamani acesta a depasit pentru prima data, valoarea de 4 lei. De la acest nivel, moneda nationala a castigat in fata francului 40 de bani, la data de 30 august cursul era de 3.5729 lei, pentru ca astazi Banca Nationala sa afiseze un curs de 3.7059 lei.

Clientii care au credite in franci elvetieni au din nou emotii, in cazul unei rate de 1000 de franci elvetieni, cresterea din ultimele 2 zile se traduce intr-un cost suplimentar de 133 lei, iar in cazul in care cursul depaseste din nou pragul de 4 lei, vor trebuie sa plateasca mai mult cu peste 400 de lei.

Casele de schimb ale bancilor comerciale afisau cotatii de la 3.665 lei pentru cumparare si de la 3.715 lei pentru vanzarea valutei catre clienti. Inainte de a face o tranzactie, verifica cele mai bune cotatii de schimb valutar bancare.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Cursul valutar BNR

Curs valutar case de schimb bancare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar