Cursul de schimb coboara sub 4.35 lei/euro
7 Decembrie 2011
Cotatia valutara pentru un euro a coborat pe piata interbancara, sub nivelul de 4.35 lei, dupa anuntarea cursului oficial BNR

Banca Nationala a anuntat pentru astazi, un curs valutar de 4.3505 lei, pentru un euro. Dolarul s-a apreciat usor in fata monedei nationale pana la 3.2504, in timp ce francul elvetian a pierdut peste 0.1 bani in fata leului.

Dupa anuntarea cursului valutar BNR, cotatia valutara online leu/euro a coborat sub pragul de 4.35, pana la valoarea de 4.345. Intarirea leului, vine pe fondul cresterii inregistrate de bursele internationale, care se astepta la masuri ferme din partea liderilor europeni, pentru combaterea crizei datoriilor din Europa.

Pentru cumparare euro de catre clienti, cel mai bun curs valutar la casele de schimb bancare, era de 4.3735 lei/euro, in timp ce la vanzare cotatiile plecau de la 4.33 lei/euro. Pentru un franc elvetian, cel mai bun curs la vanzare de catre banci si cumparare de catre clienti era de 3.5378 lei/franc, in scadere fata de zilele precedente.

Dobanzile interbancare nu au suferit modificari importante, evolutia Euribor fiind una constanta, pentru ultima saptamana. Valoarea Euribor la 3 luni, folosita in calculul dobanzii variabile pentru credite Prima Casa, are valoarea de 1.472%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar