Cursul de referinta la francul elvetian trece de 3.6 lei
31 Ianuarie 2012
Daca in ultimele 2 saptamani cursul valutar pentru francul elvetian a variat intre 3.59 si 3.6 lei, astazi acesta a depasit aceasta bariera

Intarirea francului elvetian este departe de maximele stabilite anul trecut, atunci cand pentru cateva zile am avut un curs valutar de peste 4 lei la BNR. Euro s-a intarit si el in fata monedei nationale cu aproape un ban, cotatia de referinta fiind stabilita la 4.3433 lei/euro.

Dolarul in schimb a pierdut 1 ban, cursul de referinta a coborat sub valoarea de 3.3 lei, la 3.2919 lei/dolar, dupa ce in urma cu 2 saptamani, dolarul se tranzactiona peste 3.4 lei. Aprecierea leului in fata dolarului, survine pe fondul deprecierii acestuia in fata euro pe piata internationala.

La ghiseul bancilor, euro a putut fi cumparat de catre clienti incepand de la 4.365 lei la Banca Carpatica, in timp ce pentru un schimb valutar din euro in lei, cel mai favorabil curs valutar la casele de schimb bancare, a fost de 4.321 lei/euro. Pentru cumparea de franci elvetieni, cotatiile au fost situate intre 3.6433 si 3.7204 lei/franc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar