• Home
  • Curs valutar
  • Clientii BCR au efectuat schimburi valutare de peste 2 miliarde lei
Clientii BCR au efectuat schimburi valutare de peste 2 miliarde lei
19 Iunie 2012
In primele 5 luni ale anului clientii BCR, cea mai mare banca din Romania au efectuat tranzactii valutare de schimb valutar de peste 2 miliarde lei

Tranzactiile de schimb valutar au insumat in acest an un numar de 1.5 milioane de operatiuni de cumparare sau vanzare, iar valoarea a depasit suma de 2 miliarde de lei.

Odata cu dezvoltarea tehnologiilor de tranzactionare, alternative la unitatile bancare, prin intermediul echipamentelor dedicate si a serviciilor de internet si phone banking, ponderea acestora a depasit jumatate din totalitatea tranzactiilor de schimb valutar ale bancii. Aceasta tendinta este de asteptat sa creasca odata ce tot mai multi clienti acceseaza contul bancar prin intermediul internetului si a telefonului mobil.

Banca pune la dispozitia clientilor echipamente care faciliteaza accesul clientilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la conturile proprii din banca cu posibilitatea de a efectua schimburi valutare la cursuri de schimb preferentiale, fata de cele existente in unitatile bancare.

Valorile medii ale operatiunilor de schimb valutar oscileaza in functie de tipul platilor, intervalul de variatie fiind cuprins intre 400 si 4000 lei/tranzactie. BCR are instalate peste 200 de echipamente pentru schimb valutar ce pot fi utilizate 24/7, fiind prezente in locatii care nu depind de programul unitatilor.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Curs valutar