• Home
  • Credite
  • Volksbank vinde din nou credite de nevoi personale fara ipoteca
Volksbank vinde din nou credite de nevoi personale fara ipoteca
12 Aprilie 2012
Banca a reintrodus in oferta, dupa o pauza de cativa ani, credite de nevoi personale care nu necesita garantii ipotecare

Clientii bancii platesc o dobanda de 7.5% peste Robor la 6 luni pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, in timp ce in cazul refinantarii, dobanda scade cu un procent pana la 6.5%.

Volksbank nu solicita clientilor alte comisioane de analiza sau administrare credit, dobanda fiind singurul cost. Suma maxima care poate fi accesata este de 45.000 lei, pe o perioada de pana la 5 ani.

Pentru toate tipurile de credite, clientii primesc gratuit asigurarea de viata, iar in cazul celor ipotecare, asigurarea imobilului este de asemenea gratuita.

Banca a eliminat comisionul de analiza si pentru creditele ipotecare de achizitie locuinta si la cele de nevoi personale cu ipoteca.

In schimb, odata cu eliminarea comisionului de analiza, marja fixa de dobanda pentru un credit ipotecar de achizitie locuinta (creditul CASA) a urcat la 6.5% peste Euribor 3M (la 3 luni) si 4.5% peste Robor la 6 luni.

Avansul minim solicitat in cazul achizitiei unei locuinte prin credit ipotecar pleaca de la minim 20%, daca imprumutul este in moneda nationala si de 25% la creditele in euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite