• Home
  • Credite
  • Volksbank vinde credite de nevoi personale de pana la 70.000 lei
Volksbank vinde credite de nevoi personale de pana la 70.000 lei
27 Martie 2013
Banca a majorat plafonul maxim pana la care clientii bancii pot accesa credite de nevoi personale fara ipoteca cu 25.000 lei.

Banca oferea clientilor credite pentru nevoi personale fara ipoteca care puteau ajunge pana la maxim 45.000 lei, peste acesta suma clientul trebuia sa vina cu o ipoteca imobiliara. In urma majorarii sumei maxime, clientii Volksbank pot sa acceseze o suma maxima de 70.000 lei, fara garantii sau alte documente care sa dovedeasca modul de utilizare a imprumutului.

Volksbank a decis sa majoreze si perioada de acordare a creditelor de nevoi personale pentru refinantare, de la 5 ani 10 ani. Creditul de refinantare poate fi acordat pe o perioada mai mare de 5 ani doar pentru refinantarea de credite de nevoi personale acordate inainte de 31 octombrie 2011.

Banca vinde credite de nevoi personale cu dobanda fixa pe intreaga perioada a creditului, sau cu dobanda variabila, indexata in functie de evolutia Robor la 6 luni.

Pentru clientii bancii care aleg varianta cu dobanda fixa, aceasta are valoarea de 14.5%, iar in cazul dobanzii variabile, marja fixa a bancii este de 7.5% la care se adauga dobandaRobor la 6 luni. Banca nu percepe alte comisioane de acordare sau de administrare a creditului. Pentru creditele de refinantare dobanda este mai mica cu un procent.

In plus, clientul primeste gratuit din partea bancii, la accesarea unui credit de nevoi personale fara ipoteca si o asigurare de viata.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite