• Home
  • Credite
  • Volksbank revine cu o noua promotie pentru credite de nevoi personale
Volksbank revine cu o noua promotie pentru credite de nevoi personale
14 Septembrie 2012
Dupa incetarea ultimei campanii promotionale pentru credite de nevoi personale fara garantii, banca revine cu o noua reducere de dobanda pentru stimularea vanzarii acestui tip de credit

Volksbank a redus cu 1.5 procente dobanda la imprumutul de nevoi personale cu dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare de maxim 5 ani. Promotia este desfasurata de catre banca pana la finalul anului 2012.

Rata dobanzii pentru un credit de nevoi personale in lei este de 13%, fixa pe intreaga perioada, dobanda fiind singurul cost pentru acest imprumut. Suma maxima care poate fi accesata in functie de situatia financiara a clientilor poate ajunge la maxim 45.000 lei.

Clientii primesc din partea bancii gratuit asigurarea de viata pe toata durata imprumutului. Prin acest imprumut clientii au posibilitatea si sa refinanteze credite de la alte banci.

Volksbank are in oferta si un produs de creditare pentru nevoi personale cu dobanda variabila, al carui cost este de 7.5% peste Robor la 6 luni, sau 6.5% peste Robor la 6 luni in cazul refinantarilor.

Dupa ce a avut o evolutie ascendenta pe piata banca inaintea crizei financiare si apoi s-a confruntat cu nemultumirile clientilor, Volksbank nu a mai acordat credite populatiei o perioada lunga de timp. Dupa reluarea activitatii de creditare a populatiei, in oferta bancii regasim in prezent pe langa credite de nevoi personale fara garantii si credite ipotecare, credite de nevoi personale cu ipoteca, sau overdraft.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite