• Home
  • Credite
  • Volksbank a urcat cu peste 2 procente dobanda pentru credite nevoi personale
Volksbank a urcat cu peste 2 procente dobanda pentru credite nevoi personale
3 August 2012
Dupa incetarea promotiei prin care dobanda pentru credite nevoi personale in lei, a fost redusa la 12 procente, banca a adus dobanda la valoarea standard de 14.5%

Dobanda este fixa pe intreaga perioada de creditare de pana la maxim 5 ani, conform noilor norme BNR care impun o perioada maxima de creditare pentru credite de nevoi personale.

In cazul in care se refinanteaza alte credite, dobanda pentru credite nevoi personale de refinantare este mai mica cu un procent, de 13.5%. Suma maxima care poate fi imprumutata este de 45.000 lei.

Pe langa dobanda, Volksbank nu mai percepe alte comisioane de acordare sau administrare pentru aceste credite, si in plus ofera gratuit asigurarea de viata pe toata perioada imprumutului.

Banca ofera clientilor posibilitatea de a opta si pentru varianta cu dobanda variabila, formata din dobanda Robor la 6 luni si marja bancii de 7.5%. Dobanda este revizuita de catre banca la fiecare 6 luni, iar rata lunara creste sau scade in functie de variatie indicelui Robor la 6 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite