• Home
  • Credite
  • Volksbank a prelungit promotia la creditul de consum cu economii
Volksbank a prelungit promotia la creditul de consum cu economii
5 Iunie 2013
Clientii bancii mai au pot accesa creditul de nevoi personale cu dobanda fixa de 12% si bonus 5% din dobanda, pana la finalul lunii iunie 2013.

Volksbank doreste sa atraga clientii catre creditul de nevoi personale fara garantii, printr-o reducere de 2.5% a dobanzii si oferirea unui cont de economii gratuit, in care se vireaza 5% din dobanda platita de client la credit.

Imprumutul este fara garantii imobiliare, iar suma maxima ajunge la 70.000 lei. In plus fata de aceste beneficii, Volksbank ofera clientilor gratuit si asigurarea de viata, pe toata durata creditului.

Prin intermediul acestui credit, se pot refinanta si alte credite sau carduri de credit, pe o perioada maxima de 5 ani, daca creditele refinantate au fost acordate dupa 31 octombrie 2011, sau pana la 10 ani daca creditele care se refinanteaza au fost acordate pana la aceasta data.

In cazul creditelor de nevoi personale pentru refinantare acordate pe o perioada mai mare de 5 ani, dobanda este cea standard, respectiv 14.5%, insa bonusul virat in contul de economii este dublu, de 10% din valoarea dobanzii achitate la credit.

De la inceputul acestui an, soldul creditelor acordate de banci a avut o evolutie descendenta, bancherii nu au mai reusit sa acopere rambursarile efectuate de clienti prin credite noi acordate, cauza principala fiind lipsa cererii din partea populatiei pentru noi imprumuturi.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite