• Home
  • Credite
  • Top credite nevoi personale fara garantii in lei
Top credite nevoi personale fara garantii in lei
24 Septembrie 2013
In ultimul an dobanda la creditele de nevoi personale in lei a coborat cu peste 2 procente, si este tot mai aproape de pragul de 10 procente.

La creditele de nevoi personale, BNR a stabilit ca perioada maxima de acordate a acestora sa fie limitata la 5 ani, in conditiile in care clientii se puteau imprumuta pe perioade de 10 ani sau chiar mai mult. In plus, aceste credite se acorda acum de catre majoritatea bancilor doar in lei, ofertele in euro fiind din ce in ce mai rare.

Prin reducerea perioadei de creditare, clientii pot accesa acum sume mai mici, insa fata de oferta existenta acum cativa ani, cand dobanda DAE la un credit de nevoi personale fata garantii depasea 20%, acum oferta bancherilor se apropie tot mai mult de pragul de 10% la imprumutul in moneda nationala.

Top dobanzi la credite de nevoi personale fara garantii

In cazul unui credit de nevoi personale de 10.000 lei, acordat in moneda nationala, pe o perioada maxima de 5 ani, cea mai buna oferta este putin mai mare de pragul de 10 procente.

Astfel, in cazul creditului oferit de banca austriaca Volksbank, dobanda este de 9.75%, fixa pe intreaga perioada de creditare, si fara alte costuri suplimentare. Dobanda anuala efectiva este de 10.19%, cu aproape 2 procente mai mica fata de urmatoarea oferta. Rata lunara este de 211 lei, iar pe intreaga perioada a contractului de imprumut clientii vor plati 12.675 lei, cu 2675 lei mai mult fata de suma imprumutata.

In plus, banca ofera un cont de economii fara comisioane de administrare, asigurare de viata gratuit, dar si 5% din dobanda platita la credit inapoi in contul de economii.

Cei care isi vireaza venitul prin intermediul Millennium Bank beneficiaza de o dobanda mai mica cu doua procente fata de oferta standard, dobanda fiind de 6% peste Robor la 6 luni, plus un comision de analiza de 250 lei. Dobanda DAE ajunge la 11.81%, iar suma totala de plata pe intreaga perioada a imprumutului este de 13.034 lei. Banca ofera acest credit persoanelor care au peste 21 de ani si au venituri nete mai mari de 4500 lei.

Cei care au venituri mai mici de 4500 lei platesc o dobanda mai mare cu 2 procente. Suma maxima care poate fi acordata este de 70.000 lei.

Compara oferta completa de credite pentru nevoi personale.

ING Bank, are cea mai buna oferta disponibila pentru clientii care isi vireaza venitul prin banca si incheie o asigurare de viata de grup. Dobanda este variabila, fiind formata din marja fixa de 6.50% si dobanda Robor la 3 luni.

Pe langa dobanda, clientii platesc un comision de analiza de 105 lei, la care se adauga un comision de administrare credit de 1% din valoarea acestuia, platit o singura data la acordarea imprumutului. DAE are valoarea de 12.31%, iar suma totala de rambursat pe intreaga perioada ajunge la 13.174 lei.

Piraeus Bank a lansat in aceasta vara un nou credit de nevoi personale fara garantii, cu recompensa, prin care ofera reduceri de dobanda in fiecare an, pentru clientii care nu au intarzieri la plata ratelor lunare. Dobanda este de 7.5% peste Robor la 3 luni, la care se adauga un comision de administrare credit de 2.5%, aplicat o singura data la valoarea acestuia.

Reducerea de dobanda este de 0.5% pentru fiecare, aceasta poate ajunge la maxim 2% in ultimul an de creditare. Dobanda DAE este de 13.08%, iar rata lunara este de 219 lei. Venitul minim pentru a accesa acest credit este de 1200 lei, iar varsta minima de 22 ani.

Creditul de nevoi personale cu comision oferit de catre Banca Romaneasca are o dobanda de 9.99%, formata din marja bancii de 6.11% plus indicele Robor la 3 luni. Pe langa dobanda clientii platesc si un comision lunar de administrare in valoare de 0.2% din soldul imprumutului.

Dobanda totala DAE ajunge la 13.11%, suma totala de plata fiind de 13.405 lei, iar rata lunara pleaca de la 232 lei. Suma maxima nu poate depasi 45.000 lei, iar venitul minim este de 800 lei. Imprumutul este acordat de banca doar clientilor cu varsta mai mare de 24 de ani.

Cea mai buna oferta de la Garanti Bank este oferita clientilor care isi vireaza salariul intr-un cont curent deschis la banca. Rata dobanzii este formata din marja fixa a bancii de 4.71% peste dobanda Robor la 6 luni. Pe langa dobanda, costul creditului mai include un comision de analiza de 200 lei si unul lunar de administrare, de 0.20% pe luna, aplicat la soldul imprumutului.

Suma maxima care poate fi acordata este una foarte ridicata, de pana la 30.000 euro echivalent lei. Pentru un credit de 10.000 lei pe 5 ani aveti de rambursat in total 13.434 lei si in plus primiti gratuit din partea bancii o asigurare de viata pe durata creditului.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite