• Home
  • Credite
  • RBS Bank mareste rata dobanzii la credite
RBS Bank mareste rata dobanzii la credite
8 Decembrie 2011
Banca a majorat cu pana la 1 punct procentual, rata dobanzii la creditele cu ipoteca in lei si euro.

Creditele ipotecare pentru achizitie locuinta au o rata a dobanzii fixa in primul an de zile de 6% la euro si 9% la lei, dupa care dobanda fluctueaza in functie de evolutia Euribor sau Robor la 6 luni, la care se adauga o marja fixa de dobanda de 4.75% sau 2.5% la creditele in moneda nationala.

Clientii care nu doresc sa incheie o asigurare de viata prin intermediul bancii, platesc dobanzi mai mari, iar comisionul de acordare este de 2700 lei sau 675 euro, in conditiile in care in prima varianta acest comision este zero.

La creditele de nevoi personale cu ipoteca, rata dobanzii este mai mare cu 1 procent, iar comisionul de acordare pentru clientii care nu incheie o asigurare de viata prin RBS, este de 3600 lei sau 900 euro.

Banca a majorat si dobanda la credite de nevoi personale fara garantii cu 1 procent. Dobanda fixa in primele 12 luni este de 12%, dupa care aceasta variaza in functie de Robor la 6 luni plus o marja de 6%. La acordare, clientii platesc un comision de asigurare pentru intreaga perioada de creditare, in valoare de 5.9%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite