• Home
  • Credite
  • Raiffeisen vinde credite de nevoi personale fara comisioane pana la finalul anului
Raiffeisen vinde credite de nevoi personale fara comisioane pana la finalul anului
9 August 2013
Banca a prelungit din nou promotia la credite de nevoi personale fara garantii, prin care ofera clientilor comisioane zero de analiza si administrare, de data aceasta pana la finalul anului 2013.

Confruntate cu o cerere extrem de scazuta din partea clientilor, bancile incearca sa isi atraga clientii prin promotii, care ofera reduceri de dobanzi sau eliminarea comisioanelor.

Prin intermediul acestei promotii, banca ofera comisioane zero de analiza si administrare pentru toti clientii care solicita un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare pana la data de 31 decembrie 2013.

Singurul cost platit de clienti il reprezinta dobanda, care in functie de varianta aleasa de client, poate fi fixa pe intreaga perioada de creditare sau variabila, indexata in functie de indicele Robor la 6 luni.

Dobanda este diferentiata in functie de valoarea creditului, cea mai mica dobanda este disponibila pentru clientii care solicita credite de minim 7000 euro, echivalent lei.

In cazul creditelor cu dobanda fixa, aceasta este situata intre 13% si 17%, in timp ce creditele cu dobanda variabila au o marja fixa situata intre 7.5% si 11.5%, la care se adauga Robor la 6 luni.

Pentru clientii care isi vireaza salariul sau pensia prin intermediul unui cont deschis la Raiffeisen Bank, banca ofera o reducere de 1 procent a dobanzii.

Suma maxima care poate fi accesata printr-un credit de nevoi personale fara garantii este de 15 000 euro, echivalent in lei, iar perioada maxima de creditare nu depaseste 5 ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite