• Home
  • Credite
  • Raiffeisen Bank vinde credite de nevoi personale fara comisioane
Raiffeisen Bank vinde credite de nevoi personale fara comisioane
24 August 2012
Banca a lansat o promotie pentru credite de nevoi personale fara garantii, prin care incearca sa atraga clientii oferind comisioane zero de analiza si administrare

Banca vinde credite de nevoi personale doar in moneda nationala, dupa ce la inceputul anului a renuntat sa mai vanda acest tip de credite, in euro. Clientii bancii pot alege sa aiba dobanda fixa pentru intreaga perioada de creditare sau variabila, indexata in functie de dobanda Robor la 6 luni.

Pana la 31 octombrie 2012, Raiffeisen Bank a eliminat pentru creditele de nevoi personale comisionul de analiza a dosarului de credit in valoare de 200 lei, si comisionul de administrare lunara de 5 lei.

Pentru creditele cu dobanda fixa, valoarea acesteia scade odata cu valoarea creditului. Astfel, pentru credite mai mari de 7000 euro echivalent lei, dobanda este de 14%, in timp ce creditele situate intre 3000 euro si 7000 euro au o dobanda de 16%, iar pentru credite mai mici de 3000 euro dobanda este de 18%.

Dobanda variabila este diferentiata in acelasi mod, iar dobanda este situata intre 7.5% peste Robor la 6 luni si 11.5% peste Robor la 6 luni.

Banca ofera clientilor care isi vireaza salariul sau pensia prin intermediul unui cont curent deschis la Raiffeisen Bank, o reducere de 1 procent a dobanzii.

Suma maxima este de 15.000 euro echivalent lei, iar comisionul unic datorat pentru servicii solicitate dupa acordarea imprumutului, este de 20 euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite