• Home
  • Credite
  • Raiffeisen Bank prelungeste promotia la credite de nevoi personale fara ipoteca
Raiffeisen Bank prelungeste promotia la credite de nevoi personale fara ipoteca
16 Mai 2013
Banca ofera in continuare clientilor comisioane zero pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca, dupa ce promotia precedenta a expirat la finalul lunii aprilie.

Promotia a fost prelungita pana la 31 iulie 2013, in aceasta perioada, clientii pot contracta credite de nevoi personale fara ipoteca de la Raiffeisen Bank fara sa plateasca comisionul de analiza si comisionul de administrare lunara a creditului, acestea fiind zero.

Clientii bancii pot sa aleaga intre credite de nevoi personale cu dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare sau variabila, indexata in functie de indicele Robor 6M la care se adauga marja fixa a bancii.

In functie de valoarea imprumutului, se modifica si dobanda, aceasta este mai mica pentru creditele de valoare mare.

Pentru creditele cu dobanda variabila, rata dobanzii este situata intre 7.5% si 11.5%, plus Robor la 6 luni, in timp ce creditele cu dobanda fixa au valori situate intre 14% si 18%.

Clientii bancii care isi vireaza salariul intr-un cont curent deschis la Raiffeisen Bank primesc o reducere de 1 procent la rata dobanzii.

Perioada maxima de acordare este de 5 ani, iar suma maxima poate ajunge pana la 15000 euro, echivalent lei. Creditele de refinantare fara ipoteca pot fi accesate pe maxim 10 ani, iar rata dobanzii este 9.5% peste Robor la 6 luni sau fixa, de 16%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite