• Home
  • Credite
  • Raiffeisen Bank prelungeste promotia la credite de nevoi personale
Raiffeisen Bank prelungeste promotia la credite de nevoi personale
6 Noiembrie 2012
Promotia "Comisioane zero", prin care comisionul de administrare si cel de analiza la credite de nevoi personale este zero, a fost prelungita de banca pana la finalul anului.

Promotia initiala a fost disponibila clientilor pana la 31 octombrie 2012, pentru a fi apoi prelungita pana la 31 decembrie 2012, in incercarea de a atrage clientii care sunt in cautare de finantare pentru satisfacerea cheltuielilor generate de sarbatorile de iarna.

Oferta Raiffeisen Bank pentru credite de nevoi personale fara garantii este disponibila doar in moneda nationala, cu dobanda fixa pe intreaga perioada sau variabila.

La creditele de nevoi personale cu dobanda fixa, aceasta este situata intre 14% si 18%, in functie de valoarea imprumutului. Dobanda scade in functie de valorea creditului, rata dobanzii de 14% fiind valabila doar pentru credite care au o valoare mai mare de 7000 euro, echivalent lei.

Pentru creditele cu dobanda variabila, aceasta este formata din marja fixa a bancii, situata intre 7.5% si 11.5% si indicele Robor 6M. La fel ca si in cazul variantei cu dobanda fixa, o dobanda mai mica primesc cei care au nevoie de un credit mai mare.

Clientii care isi incaseaza salariul sau pensia prin intermediul unui cont curent deschis la Raiffeisen Bank primesc o reducere de 1 procent la dobanda.

Suma maxima care poate fi accesata printr-un credit de nevoi personale fara garantii este de 15.000 euro, echivalent lei, iar perioada maxima nu depaseste 5 ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite