• Home
  • Credite
  • Raiffeisen Bank prelungeste oferta de credite imobiliare cu dobanzi reduse
Raiffeisen Bank prelungeste oferta de credite imobiliare cu dobanzi reduse
25 August 2011
Banca a prelungit pana la mijlocul lunii octombrie oferta promotionala de imprumuturi destinate achizitionarii locuintei 'Prima Ta Locuinta Raiffeisen'

Raiffeisen Bank a lansat oferta de creditare la finalizarea plafonului pentru Prima Casa 3, caracteristicile de eligibilitatea ale produsului fiind asemanatoare celor aferente programului guvernamental.

Creditul imobiliar Prima Ta Locuinta Raiffeisen, poate fi accesat doar in euro, dobanda fiind mai mare cu aproape 1 procent fata de oferta similara a bancii aferenta creditului Prima Casa 4.

In plus, pentru acest credit clientii trebuie sa plateasca un comision de analiza in valoare de 400 euro, in timp ce la creditele acordate prin programul Prima Casa 4 acest comision este 0.

Clientii care isi vireaza venitul intr-un cont deschis la Raiffeisen Bank beneficiaza de o dobanda redusa cu 0.4%.
Cei care doresc sa achizitioneze o locuinta insa nu se incadreaza in conditiile impuse de cele 2 tipuri de credite, pot accesa oferta standard de credite imobiliare, la dobanzi de 5.5% peste dobanda interbancara Euribor la 6 Luni.

Valoarea maxima a unui credit este de 200.000 euro, in cazul ofertei standard si pentru Prima Ta Locuinta Raiffeisen, iar avansul minim solicitat de banca are valoarea de 15%.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara Credite Imobiliare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite