• Home
  • Credite
  • Raiffeisen Bank nu mai vinde credite de nevoi personale fara ipoteca in euro
Raiffeisen Bank nu mai vinde credite de nevoi personale fara ipoteca in euro
21 Martie 2012
Banca a adaptat oferta de credite pentru nevoi personale fara garantii la cerintele BNR si a limitat perioada de creditare la 5 ani

Clientii pot accesa credite de nevoi personale doar in moneda nationala si pe perioada maxima de 5 ani, fata de varianta precedenta in care termenul ajungea la maxim 10 ani.

Suma maxima care poate fi imprumutata ajunge la echivalentul a 15000 euro, iar dobanda oferita poate fi fixa pe intreaga perioada sau variabila, in functie de preferinta clientului.

Dobanda scade odata cu valoarea creditului, astfel peste 7000 euro, clientii platesc o dobanda fixa de 15%, care ajunge la 19% daca se acceseaza credite cu o valoare mai mica de 3000 euro.

Creditele cu dobanda variabila sunt situate intre 7.5% si 11.5% la care se adauga dobanda Robor la 6 luni. Pe langa dobanda clientii mai platesc un comision de analiza a dosarului de credit de 200 lei, iar lunar un comision de administrare de 5 lei.

Clientii Raiffeisen Bank care isi incaseaza salariul sau pensia intr-un cont curent, primesc o reducere de 1 procent la dobanda.

La solicitarea beneficiarilor de credite pentru nevoi personale, banca le ofera si o asigurare de viata si somaj in conditii avantajoase.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite